Sydøstasien er en populær rejsedestination, og det er der en god grund til! Smukke overdådige bjerglandskaber, grønne frodige jungle, rigt dyreliv og magiske strande. Asien har alt at byde på, og hvis du vil have det hele i en samlet pakke, så er Vietnam garanteret en destination, som du ikke vil gå glip af. Vietnam er et land med ubeskrivelig smuk natur, stor gæstfrihed og uforglemmelig gastronomi. Du er garanteret dit livs eventyr som rejsende i Vietnam, men der er naturligvis en del at holde styr på, før du pakker kufferten og hopper på flyveren tværs over jorden.

Bliv klar til din rejse

Det er altid en god ide, at gøre sig klog på det land, som man skal rejse til. Hvad er tidsforskellen, valutaen, sproget og madvanerne? Hvordan er vejret? Og hvordan transporterer jeg mig lettest fra A til B. Jo bedre forberedt du er til din rejse, desto bedre bliver din ferie. Der skal naturligvis også være styr på det praktiske som rejsevacciner, forsikringer og ikke mindst dit visum.

Visum i Vietnam

Når du som dansk statsborger rejser ud over Europas grænser, så er et visum ofte påkrævet. Det er heldigvis hverken nogen svær eller dyr sag, at få anskaffet sig et visum, heller ikke til Vietnam. I Vietnam forløber det sig sådan, at hvis du skal opholde dig i mindre end 15 dage i landet, så slipper du helt for at søge Visum. Der kan du frit komme ind i landet, så længe du har et gyldigt pas. Dog er det naturligvis en rigere oplevelse, at kunne bruge mere end blot et par uger på, at udforske sådan et stort land som Vietnam.

Længere rejse til Vietnam

Hvis du ønsker at opholde dig i Vietnam i mere end 15 dage, hvilket klart anbefales, skal du søge om et Visum. Det anbefales, at du gør dette i god tid før du rejser. Det er heldigvis både nemt og ligetil at søge om et visum, alt du skal bruge er dit gyldige pas og informationer om længden på dit ophold i landet. Ansøg på e-visa.dk og få afviklet et gyldigt elektronisk visum nemt og hurtig. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen for dernæst at modtage et godkendelsesbrev i PDF-form, som du kan medbringe på din rejse. Du finder alle informationer og vejledning på siden, så du hjælpes godt på vej og bliver fuldstændig klar til din næste eventyrlige rejse til en af asiens smukkeste destinationer.