Det er ikke kun virksomheder og rejsebureauer, der kan drage fordel af VIKINGBUS’ endags busture. Mange skoler, foreninger og private grupper benytter sig også af VIKINGBUS´ busser til en dagstur ud i dejlige Danmark eller kulturrige Tyskland. Det kan være alt fra en tur til Tivoli i København, en tur til Legoland i Billund eller en tur til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken i Klampenborg.

Hos VIKINGBUS tilbyder de en bred vifte af endags busture, både inden for Danmarks grænser og til udlandet. De kan skræddersy turen efter jeres ønsker og behov, og er altid klar med gode idéer og forslag til, hvad I kan opleve på jeres dagstur.

VIKINGBUS er stolte af at være en del af transportbranchen, og ser det som deres levevej at levere god og sikker buskørsel til deres kunder. 

Oplev den populære Cirkusrevy, og kom trygt derhen med VIKINGBUS

Den populære Cirkusrevy, der afholdes på Dyrehavsbakken, har premiere i maj måned. Revyen har eksisteret siden 1935 og er kendt for at være en af Danmarks mest populære og folkekære revyer. Cirkusrevyen på Bakken er kendt for sit brede spektrum af satire, musik, dans og komedie. Det er en festlig og underholdende blanding, som appellerer til alle aldre og smag. Revyen er kendt for at have en fast kerne af skuespillere og musikere, men der er også altid gæstestjerner med i forestillingen. Planlægger I en tur til den festlige Cirkusrevy, sørger VIKINGBUS for at bringe jer trygt frem og tilbage – I kun skal huske jeres gode humør. 

Uanset formålet med jeres bustur, er sikkerheden og trygheden i højsædet hos VIKINGBUS. De sørger for, at busserne er i tip-top stand, og deres erfarne chauffører er altid veloplagte og klar til at tage imod jer. VIKINGBUS følger til enhver tid alle gældende sundhedsregler og retningslinjer, så I kan nyde turen og fællesskabet i tryghed.

På vej til Tyskland? VIKINGBUS er din trygge base hele vejen.

Skal du på tur til Tyskland, kan det være en god idé at overveje buskørsel, fremfor flyrejse. Med en busrejse hos VIKINGBUS kan du være sikker på en tryg og behagelig tur, hvor du transporteres direkte fra A til B, helt uden ventetider eller besvær med check-in og bagageudlevering.

VIKINGBUS har stor erfaring inden for kørsel i Tyskland, og det stiller krav til både kvalitet af busserne og til chaufførens formåen. Hos VIKINGBUS går man aldrig på kompromis med kvalitet af hverken busser eller service, og man sørger altid for at overholde køre- og hviletidsbestemmelserne for at sikre en sikker og pålidelig kørsel.

Tyskland er et fantastisk land at besøge med bus. Der er en lang række seværdigheder, du kan opleve på din vej gennem Tyskland. Med alt fra historiske byer til smukke naturskønne områder, er der noget for enhver smag.

En af de mest populære seværdigheder er Tysklands hovedstad, Berlin. Her kan man opleve verdenshistorien på nært hold, besøge museer og monumenter, gå på shopping i de mange butikker, eller tage på sightseeing rundtur i byen.

Hamburg er en anden by, som er værd at besøge, især hvis du er interesseret i kunst og kultur. Byen har mange forskellige museer og teatre, samt utallige shopping-muligheder og spisesteder.

Er du mere til natur, er den berømte bjergkæde, Schwarzwald i Sydtyskland det oplagte rejsemål. Den smukke bjergkæde strækker sig over 160 km, og er kendt for sin betagende skønhed og maleriske landskab.

En anden populær seværdighed i Tyskland er slottet Neuschwanstein i det sydvestlige Bayern, der blev bygget i midten af det 19. århundrede. Slottet er kendt for sin imponerende arkitektur og fantastiske udsigt over området.

Uanset, om du er interesseret i historie, kultur eller natur, er Tyskland et spændende land at besøge med bus. Og med VIKINGBUS ved roret kan du være sikker på, at din tur vil være både tryg og komfortabel.