Trænger du snart til at komme lidt væk fra det hele, og måske tage på en rigtig storbyferie i en forlænget weekend? Hvis du kun skal være afsted i en enkelt weekend, så skal man måske ikke spilde sin tid på at tage alt for langt væk – man kan eksempelvis nøjes med bare at tage et smut til Sverige, som har mange spændende storbyer at byde på. Eksempelvis er Malmø et rigtig godt bud på et sted, hvor man kan tage på ferie i blot en weekend. Her er der mulighed for både kultur, lækker mad og hvad man ellers kan lide at opleve, når man er på storbyferie. Se mere om det herunder.

Kultur og shopping

Selvom man er taget afsted på en lille weekend-ferie for at slappe af, så betyder det ikke nødvendigvis, at man ikke også er interesseret i at se lidt kultur – og det er der altså mulighed for i Malmø uden det tager overhånd. Det er eksempelvis muligt at besøge Slottsparken og Kungsparken, hvor man kan gå nogle skønne ture, tage på en lille picnic eller bare nyde området. Hvis det ikke rigtig er noget for dig, og du måske hellere bare vil ud og shoppe, så er det selvfølgelig også en mulighed. Der er en gågade, der begynder ved Stortorget, og så er der også et torvemarked, som er et besøg værd.

Lækre restauranter og spisesteder

Når man er på storbyferie, så er man helt sikkert også interesseret i at komme ud og spise på nogle lækre cafeer og restauranter, og det er der i den grad også mulighed for, hvis du vælger at tage til Malmø. Hvis du eksempelvis tager et smut forbi Möllevångstorget, vil du også være sikker på at gå forbi en masse dejlige spisesteder, og så handler det jo mest bare om, hvad du er til, og hvad du lige har mest lyst til i det øjeblik – mulighederne er i hvert fald mange.

Lej en bil så du ikke går glip af noget

Hvis du finder ud af, at der også er nogle ting uden for Malmø, du kunne være interesseret i at opleve, eller at nogle af tingene bare ligger ret langt fra hinanden, så kan du også overveje at leje en bil, så du er sikker på, at du ikke går glip af noget – det er trods alt kun en enkelt weekend, du er der. Tag eksempelvis et kig på https://www.autoprio.dk/#/searchcars, hvor det netop er muligt at få et overblik over billige lejebiler i området – en af dem kan helt sikkert bruges til din lille weekend getaway til Malmø.