Skal du snart ud at rejse? Inden du kan flyve afsted, er det vigtigt at få pakket alt. Du skal huske solcreme, badetøj, tandbørste, og selvfølgelig et par computerbriller til at bruge om aftenen. Det er nemlig ikke kun din hud, der skal have beskyttelse fra solen – du skal også passe på dine øjne, og skåne dem fra det blå lys på dine digitale skærme.

Læs mere om dette lige her!

Ingen ferie uden selvforkælelse

Ferie handler om at passe på sig selv. Det er et afslappende getaway, hvor kroppen får lov til at komme helt ned i gear og restituere fra en ellers krævende hverdag. Spøgsmålet er, hvordan du kan passe bedst på dig selv, når nu du skal ud at rejse. Svaret er ganske enkelt.

Et par beskyttende briller kan du bruge i flyet eller i bilen i de lange timer, hvor du blot skal sidde og vente på, at du ankommer. Du kommer til at kigge på din telefon, iPad eller en anden skærm utallige gange, og med denne særlige brille beskytter du dine øjne, får en bedre nattesøvn, samt nedsætter hovedpine.

 

Beskyt dig selv på rejsen

Om du er på ski- eller badeferie, så har alle et behov for at trække sig tilbage fra aktiviteterne, og tage et hvil på sofaen. Man vil gerne lige tjekke Facebook, svare sin kollega på en mail eller andet. Brug disse skærmbriller for at sikre dig, at din skærmtid ikke kommer til at påvirke dig negativt, og dermed ødelægge ferien. Det er bevist at for meget blåt lys kan forværre din søvnkvalitet, og generelt være dårligt for din krop. Du kan nemt og hurtigt gøre noget for at forhindre det ved at eje denne brille!

Brug brillen når du kommer hjem igen!

Når ferie-euforien er forbi, og du er tilbage bag skrivebordet, vil du i den grad få brug for disse briller. Vi danskere bruger utroligt mange timer om dagen på at kigge på en skærm. Nogle arbejder 8 timer om dagen bag en computerskærm, og hvem nyder ikke et par afsnit serie efter aftensmad? Det er helt okay at gøre brug af elektronikken, men det kan gøres med en forbedret sundhed på samvittigheden.

 

Et par af disse briller kan altså bruges hver eneste dag, og kan forbedre din livskvalitet. Det bliver ikke bedre! Find et flot par til dig selv, så du er klar til både ferien og hverdagen!